Vuurwerkblije zone aanvragen!

Organiseer samen mooi vuurwerk bij u in de buurt. Vraag een vuurwerkblije zone aan! Als de aanvraag is goedgekeurd zullen wij u een digitale poster opsturen die u kunt gebruiken om te laten zien dat u er een leuke jaarwisseling van gaat maken samen met uw buurt.

Vuurwerkblije zone aanvragen

De inschrijvingen zijn gesloten. De beste wensen voor 2020!


Overzichtskaart van de 3842 vuurwerkblije zones
Extra informatie

Wilt u vuurwerk afsteken tijdens oud & nieuw bij u in de buurt? U kunt tot en met 31 december een verzoek indienen. Belangrijk is dat u goede afspraken met uw buren maakt.

Vuurwerk met nieuwjaar
Vuurwerk afsteken mag alleen op 31 december vanaf 18:00 uur ’s avonds tot 1 januari 02:00 uur ’s nachts. U mag alleen goedgekeurd consumentenvuurwerk afsteken.

Let op elkaar
Let op mens en dier. Wacht even met afsteken als er voorbijgangers zijn en wens ze alvast een goed jaar. Wacht daarnaast ook met het afsteken tot de toegestane tijden, zo blijft het voor iedereen leuk.

Bereid je goed voor
Zorg ervoor dat je van te voren goed weet hoe je om dient te gaan met het vuurwerk wat je besteld hebt. Kijk voor tips op www.vuurwerkveilig.com

Disclaimer
Omwille van de veiligheid roepen wij NIET op om zomaar overal vuurwerk af te steken. Hou rekening met elkaar en je omgeving.