Vuurwerkblije zone aanvragen!

Organiseer samen mooi vuurwerk bij u in de buurt. Vraag een vuurwerkblije zone aan! Als de aanvraag is goedgekeurd zullen wij u een digitale poster opsturen die u kunt gebruiken om te laten zien dat u er een leuke jaarwisseling van gaat maken samen met uw buurt.

Vuurwerkblije zone aanvragen

Vuurwerkblije Zone
Naam van de aanvrager
Email invoeren
Email bevestigen
De straat waar u de vuurwerkblije zone wilt opzetten
De postcode waarin de straat zich bevind, zonder spaties (bijv. 1234AB)

Gegevens locatie (optioneel)

Optioneel veld
Optioneel veld

Overzichtskaart van de 2991 vuurwerkblije zonesExtra informatie

Wilt u vuurwerk afsteken tijdens oud & nieuw bij u in de buurt? U kunt nog tot en met maandag 17 december een verzoek indienen. Belangrijk is dat u goede afspraken met uw buren maakt.

Vuurwerk met nieuwjaar
Vuurwerk afsteken mag alleen op 31 december vanaf 18:00 uur ’s avonds tot 1 januari 02:00 uur ’s nachts. U mag alleen goedgekeurd consumentenvuurwerk afsteken.

Let op elkaar
Let op mens en dier. Wacht even met afsteken als er voorbijgangers zijn en wens ze alvast een goed jaar. Wacht daarnaast ook met het afsteken tot de toegestane tijden, zo blijft het voor iedereen leuk.

Bereid je goed voor
Zorg ervoor dat je van te voren goed weet hoe je om dient te gaan met het vuurwerk wat je besteld hebt. Kijk voor tips op www.vuurwerkveilig.com

Disclaimer
Omwille van de veiligheid roepen wij NIET op om zomaar overal vuurwerk af te steken. Hou rekening met elkaar en je omgeving.